PALVELUMME

Ydinosaamisemme on konesaliteknologiat. Yhdistämme oman osaamisemme eri teknologioista valmistajien asiantuntijuuteen ja tunnemme asiakkaidemme ympäristöt ja tarpeet. Näillä eväillä saamme kasaan kilpailukykyisen ratkaisun asiakkaillemme tehokkaasti ja turvallisesti.   

Hyperconverged infrastructure 


Hyperconvergenssi tarjoaa järjestelmääsi yksinkertaisuutta ja joustavuutta. Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö? IT-ympäristöön tuotuna yksinkertaisuus ja joustavuus voi tarkoittaa monia eri asioita. Me tunnemme eri valmistajien tuotteet ja osaamme auttaa Sinua löytämään parhaan ratkaisuun kulloiseenkin tarpeeseen!

Varmistaminen ja palauttaminen

Onko datasi varmistettu? Onko datasi ihan varmasti varmistettu? Oletko aivan varma? 

Aivan liian usein todellisuus selviää vasta siinä vaiheessa, kun dataa katoaa. Palvelumme avulla voit varmistua siitä, että data on varmistettu oikein ja ongelmatilanteessa palautettavissa. 

Toteutamme varmistuspalvelut Veeamin tuotteilla. 

Konesalin kahdennus


Disaster Recovery as a Service -palvelumme toteutetaan yhteistyössä palveluntarjoajan sertifioidusta konesalista. 

Kahdennuspalvelumme on kustannustehokas tapa varmistaa, että liiketoiminnalle kriittisiä käyttökatkoja ei synny IT-ongelmien takia. 

Konesalikartoitus


Konesali- ja verkkoympäristön kartoituksessa käydään läpi sekä ympäristöstä olemassa oleva dokumentaatio että konesaliympäristön nykytilanne. Kartoituksen pohjalta luomme ehdotuksen tulevaisuuden kehitystarpeista optimaalinen aikataulu sekä mahdolliset eri vaiheet huomioiden sekä nostamme esiin nykyisen ympäristön mahdolliset riskitekijät.
Asiantuntijapalvelut


Edellä mainittujen palveluiden lisäksi tuotamme asiakkaillemme mm. lähitukipalvelua, konesalikapasiteettia jatkuvana palveluna sekä toimitamme kokonaisratkaisuja laitteineen.

Kilpailutuksen kartoitus 


Haluatko selvittää mitä kilpailutuksessa pitäisi ottaa huomioon, jotta liiketoiminnan tarpeet tulee täytettyä? Me teemme puolestasi vertailun eri teknologioista ja selvitämme kunkin järjestelmän hyödyt sekä mahdolliset ongelmakohdat.

Kartoituspalveluihimme kuuluu myös Disaster Recovery ja BackUp -kartoitukset.

Päätelaitteet ja tarvikkeet


Meiltä saat kaikki tarvitsemasi IT-laitteet. Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti kotimaisten IT-tukkureiden varastosta parin päivän toimitusajalla.


Asiointisi tueksi käytössäsi on nimetty myyjä ja helppokäyttöinen verkkokauppamme. Ota yhteyttä myyntiin ja pyydä tunnukset verkkokauppaan!