Siirry pääsisältöön

Ampnerin konesaliympäristön päivitys

Ampner Oy tarjoaa tuotteita ja palveluita energiateollisuudelle mahdollistaen uusiutuvan energian – kuten vesi, tuuli, aurinko tai biomassa – yhdistämisen sähköverkkoon.

Ampnerin kasvutavoitteet, innovatiivisten tuotteiden lanseeraussuunnitelmat sekä kansainvälistymissuunnitelmat edellyttävät joustavasti skaalautuvaa IT-infrastruktuuria.

Ampnerin valinta oli Lenovon ja Scale Computingin HC3 -hyperconverenssiratkaisu, joka mahdollistaa järjestelmän saumattoman skaalautuvuuden, kriittisten liiketoimintajärjestelmien jatkuvuuden varmistamisen sekä suorituskyvyn kasvattamisen samalla keventäen järjestelmän hallintatarpeita. HardCoreIT toimittaa Ampnerille IT-laitteita ja -palveluita ja valikoitui luontevasti toimittajaksi myös tähän ratkaisuun.

”Siirtyminen fossiilisista polttoaineista uusiutuvaan energiaan on kovassa vauhdissa ja rakennamme liiketoimintamme vastaamaan kysyntää. Hyperconvergenssiin perustuva HC3-infrastruktuuri kasvaa kanssamme, kun laajennamme toimintaamme sekä olemassa oleville että uusille markkinoille.”

Johannes Niemi-Nikkola, ICT Manager, Ampner Oy

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux