Siirry pääsisältöön

HardCare TIETOTURVA

Onko tietoturvasi kunnossa? Onko sähköpostisi suojattu? Oletko aivan varma?

HardCare Tietoturva on kattava palvelukokonaisuus, jolla turvaamme yrityksesi ympäristön tehokkaan toiminnan ja tietoturvan.

Tänä päivänä sähköpostiliikenteestä yli 90 % on roskapostiliikennettä. Sähköpostien kautta leviävät tietoturvauhat, jotka vaarantavat käyttäjän laitteen lisäksi myös yrityksesi liiketoiminnan. Roskapostiliikenne hidastaa yrityksen verkkoa ja vähentää yrityksesi tuottavuutta. Palvelunestohyökkäysten ja Ransomware-hyökkäysten estäminen on oleellinen osa modernin IT:n tehtäväkuvausta.

Tarjoamme käyttöön ajan tasalla olevan tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa ympäristöäsi ja minimoi liiketoimintariskin. Laitteesi, ohjelmistosi ja tärkeät dokumenttisi ovat turvassa ja tehokkaasti suojattuna. Käytät järjestelmiäsi entistä turvallisemmin. Tietoturvapalvelu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaisesti ja se luo perustan toiminnan jatkuvuudelle digitaalisessa maailmassa. Palvelun avulla suojaat laitteet verkon hyökkäyksiä ja viruksia vastaan.

Ajan tasalla olevat palomuuri ja haittaohjelmien torjunta ovat yrityksesi tietoturvan perusta.  Palomuuripalvelu tuotetaan yrityksesi tai HCIT:n konesaleissa. HardCare Tietoturva suojaa resurssit pilvessä ja konesalissa. Tuotamme palvelun mm. F-Securen ja TrendMicron tuotteilla.

Palvelun edut: 

  • Ei laite- tai ohjelmistoinvestointeja, ei ylläpitokuluja, säästää työaikaa ja rahaa.
  • Automaattinen tietoturvapäivitys.
  • Palvelu tuotetaan ja tarjotaan Suomessa. 
  • Valvonnan helppous – keskitetty hallinta ja valvonta, automaattihälytykset.
  • Selkeä hinnoittelumalli.

 IT-palvelumme kaikkiin liiketoiminnan tarpeisiin

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux