Siirry pääsisältöön

AJANKOHTAISTA

KEITÄ ME HardCoreIT:llä olemme?

Aloitetaan esittelykierros Esko Heikkisestä. Hän on pitkän linjan CAD -asiantuntija, joka aloitti HardCoreIT:n riveissä keväällä 2021. Esko on erikoistunut CAD-ratkaisumyyntiin. Hän löytää asiakkailleen kokonaisvaltaisesti toimivimmat ratkaisut.

Lue lisää

KEITÄ ME HardCoreIT:llä olemme?

Seuraavana esittelyssä Minna Rossi. Hän aloitti HCIT:n markkinoinnissa toukokuun alussa. Minnan vahvuuksia ovat asiakaslähtöisyys, markkinointi ja visuaalisuus, joiden parissa hän on työskennellyt jo pitkään.

Lue lisää

KEITÄ ME HardCoreIT:llä olemme?

Esittelyssä Samu Kuljunlahti. Juniori asentaja, luottopakki, IT-alan lupaus, jolla osaamista käyttötuesta ja kiinnostusta Splunk:iin että palvelinpuolelle. Vapaa-ajallaan Samu tykkää pelailla tietokonepelejä.

Lue lisää

KEITÄ ME HardCoreIT:llä olemme?

Vuoron perään esittelemme koko henkilöstön ja seuraavana: Max Koskela. Erittäin kokenut IT-alan uranuurtaja, joka on toiminut HardCoreIT Oy:n liiketoimintajohtajana, sen ensiaskelista lähtien. Kuka Max Koskela,

Lue lisää

Tietoturvan asialla yhdessä Check Point Software Technologies Ltd:n kanssa

Saammeko esitellä uuden kumppanimme: Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) on maailmanlaajuinen, johtava kyberturvallisuusratkaisujen toimittaja. Ratkaisut suojaavat asiakkaita kyberhyökkäyksiltä. Check Point tarjoaa monitasoisen tietoturva-arkkitehtuurin,

Lue lisää
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux